Jeugdclubs

Jeugdclub “De Lichtboei”
Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8? Dan ben je van harte welkom op jeugdclub “De Lichtboei”.

Zoals je misschien wel weet wordt de lichtboei gebruikt in de scheepvaart. Vooral als het donker of mistig is kunnen schippers aan het felle licht van de lichtboei zien waar de zee ondiep is. De lichtboei wijst hen als het ware de juiste weg. Zo is het ook met het Woord van God, de Bijbel. Op de club willen wij samen dit Woord openen, om zo ook de juiste weg te mogen leren kennen. Na het zingen en bidden, luisteren we samen naar een verhaal uit de Bijbel en denken we met elkaar na wat dit verhaal ons te vertellen heeft. Er wordt gebruik gemaakt van studiemateriaal van de Hersteld Hervormde Jongeren Organisatie. Na de pauze is het tijd voor een spel of gaan we iets leuks maken.

Op woensdagavond komen we van 18.30 tot 20.00 uur bij elkaar in een zaaltje van dorpshuis de Zicht.
Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom op “De Lichtboei”!

Data seizoen 2019 / 2020 DV:
2019: wo. 2, 9, 16 en 30 oktober, 13, 20 en 27 november, 4, 11 en Di. 17 december (Kerstavond)
2020: Wo. 8, 15, 22 en 29 januari, 5, 12 en 19 februari, 4 en Vr. 20 maart

Leiding:
Contact via email

Jeugdwerk 16+
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dus alle 16+’ers van de gemeente: van harte welkom! Neem ook gerust een vriend(in) mee!
Komend seizoen willen wij verder gaan met de jeugdvereniging. Het doel van de JV is geestelijke bezinning én gezelligheid. Daarom hebben we ook een afwisselend programma.
Iedere derde zaterdag- of zondagavond van de maand is er een ‘gewone’ avond. Zo’n avond wordt gedeeltelijk ingevuld met gesprekken/discussies aan de hand van de Bijbel en gedeeltelijk ontspannend. Eén keer per twee maanden is er ook een andere activiteit, zoals sporten, bowlen enz.
De avonden beginnen om 19:45 uur, maar als het op zondagavond is rond 20.15 uur.
Als er bijzondere activiteiten zijn kan het op een ander tijdstip beginnen.

Contact email